Loading...

Χαμός σε συνέλευση με πλήθος ατόμων στη Σταμνά – Παρενέβη η αστυνομία!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου αγνόησε τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό και κάλεσε σε έκτακτη συνέλευση τους αγρότες – Στο σημείο παρενέβη η αστυνομία!

Σε μια απερίσκεπτη ενέργεια προχώρησε η διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου-Ναυπακτίας ”Η Ένωση”, η οποία αγνόησε τους περιορισμούς για τον συγχρωτισμό και κάλεσε αγρότες σε έκτακτη γενική συνέλευση το πρωί της Τετάρτης 7 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iaitoloakarnania.gr , η κίνηση αυτή έφτασε στην ελληνική αστυνομία που κλήθηκε να παρέμβει βρίσκοντας στον καθορισμένο χώρο συγκέντρωσης περισσότερα από 50 άτομα.

Η Αστυνομία συνέλαβε στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, καθώς και “έριξε” αρκετά 300άρια πρόστιμα στους συμμετέχοντες που παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Το iaitoloakarnania.gr σας μεταφέρει το μήνυμα-κάλεσμα προς τα μέλη:





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!