Loading...

Ο προγραμματισμός διενέργειας rapid tests των επόμενων ημερών στο Δήμο Ναυπακτίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, κατά τη διάρκεια της ημέρας, με γνώμονα την ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας και για την εξέταση των πολιτών που είτε είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο ή πιθανό κρούσμα ή επιθυμούσαν να εξεταστούν για προληπτικούς λόγους, σε συνεργασία με την Τ.Ο.Μ.Υ.Μεσολογγίου, διενεργήθηκαν έκτακτοι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στο κτήριο Τσώνη.

Η αυξητική τάση των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες επιβάλλει τη δεδομένη στιγμή,να τηρούμε όλοι απαρέγκλιτα τα μέτρα ατομικής προστασίας και κυρίως τη χρήση μάσκας στουςεσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και τον περιορισμό των μετακινήσεών μας στις απολύτωςαπαραίτητες.

Προγραμματισμός διενέργειας rapid tests

Την Τετάρτη, 24.2.2021 και την Παρασκευή, 26.2.2021 θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid tests στηνΠλατεία Φαρμάκη από τις Κινητές Μονάδες Υγείας υπό την εποπτεία της Τ.Ο.Μ.Υ. Μεσολογγίου.

Σε καθημερινή βάση, στο κτήριο Τσώνη διενεργούνται δωρεάν rapid tests με ραντεβού αποκλειστικά μέσωτης πλατφόρμας: testing.gov.gr. Για τους εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης καιΣχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και γιατους μαθητές άνω των 16 ετών, υπάρχει η ειδική πλατφόρμα: edu.testing.gov.gr

Τις επόμενες ημέρες καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Με τη συνεργασία όλων μας, σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!