Loading...

«Επί τάπητος» η προετοιμασία των Εορτών Εξόδου 2021


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου είναι έτοιμος να διοργανώσει τις ετήσιες Εορτές Εξόδου σε οποιοδήποτε επίπεδο που μπορεί να κριθεί ως επιτρεπτό από τις υγειονομικές αρχές.

Αυτό έγινε σαφές σήμερα στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με την συμμετοχή του προέδρου Γεώργιου Σωτηρακόπουλου και του μέλους Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Λιάνας Καραγιάννη, του Τελετάρχη Ασημάκη Γιώτη και υπηρεσιακών εκπροσώπων.

Όπως επισημάνθηκε, η «τεχνογνωσία» των Εορτών Εξόδου και τα χρόνια εμπειρίας όσων διαχειρίζονται την διοργάνωσή τους, μπορούν να εξασφαλίσουν την επιτυχία τόσο του διαδικαστικού μέρους κατά το τελευταίο διήμερο (Σάββατο του Λαζάρου – Κυριακή των Βαΐων), όσο και του ευρύτερου πλαισίου λειτουργίας, το οποίο αφορά τις συνοδευτικές εκδηλώσεις. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν έως αυτή τη στιγμή, η εξέλιξη της πανδημίας θα είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας που θα κρίνει και πάλι την τελική μορφή των εκδηλώσεων.

Μιλώντας για τις Εορτές Εξόδου και την διοργάνωσή τους, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος επισημαίνει ότι «είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για κάθε εξέλιξη, η οποία αναπόφευκτα και φέτος θα κριθεί από την πορεία της νόσου covid-19. Αισιοδοξούμε κι ελπίζουμε πως ο συνολικός μας σχεδιασμός που φέτος είναι πολύ ανώτερος ποιοτικά, θα υλοποιηθεί».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!