Loading...

«Σύγκρουση» Τριανταφυλλάκη-Στάικου για τα έργα σε αγωγό ομβρίων στον Αστακό


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε πολιτική αντιπαράθεση ήρθαν οι παρατάξεις «Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας-Ανατροπή Τώρα» και «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» με αφορμή εργασίες σε φρεάτια των αγωγών ομβρίων στην πόλη του Αστακού.

Η ανακοίνωση της παράταξης «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» του Παν. Στάικου:

Ιδού τα χάλια από τις τσαπατσουλιές της Δημοτικής Αρχής!!!!

Έφτιαξαν άρπα κόλλα αυτόν τον αγωγό ομβρίων δίπλα από το νεκροταφείο Αστακού , με τρόπο απαράδεκτο από μηχανικής- στατικής άποψης .

Δεν ρωτάνε κανέναν ,αφού η έννοια διάλογος τους είναι άγνωστη , αλλά αποφασίζουνε με το έτσι θέλω και κάνουνε ,ότι τους κατεβάσει το κεφάλι και να τα ολέθρια αποτελέσματά τους.!!!!

Αντί να έκαναν έναν τσιμεντένιο αύλακα όπως ένα ανεστραμμένο Π κεφαλαίο οπλισμένο με χοντρά σίδερα και από πάνω να βάλουν καλές μαντεμένιες σκάρες , όπως αυτές που υπάρχουν στα φρεάτια των αγωγών ομβρίων μέσα στην Πόλη του Αστακού , αυτοί οι κύριοι πήγαν και αφού με το JCB του Δήμου έσκαψαν το αυλάκι , στην συνέχεια ανέθεσαν σε κάποιον εργολάβο , αφού τοποθέτησαν απλές τσιμεντένιες σωλήνες και από πάνω ,όπως φαίνεται ευκρινώς στις φωτογραφίες, έριξαν μια πετσούλα τσιμέντο περίπου (3) τριών εκατοστών ( αν είναι δυνατόν ;;;;;) και το αποτέλεσμα ήταν ,αυτό που φαίνεται , με το οποίο γίναμε ρεζίλι ανά το Πανελλήνιο , αφού όταν πέρασε ένα φορτηγό από το σημείο ο αγωγός έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα το φορτηγό και να έρθει μεγάλος γερανός, για να το βγάλει .!!!!!

Οι άνθρωποι πραγματικά με αυτές τις τσαπατσουλιές είναι για γέλια και για κλάματα .!!!

Και γιατί εμείς προτείνουμε ενισχυμένο τσιμεντένιο αύλακα και από πάνω μαντεμένιες σκάρες και όχι να καλυπτόταν από ενισχυμένο τσιμέντο με χονδρά σίδερα .

Για τον απλούστατο λόγο επειδή όταν έχει έντονες βροχοπτώσεις, κατεβαίνουν από τον λόφο που υπάρχει η πηγή Μονοδένρι πολλές πέτρες και χαλίκια και θα βούλωνε συχνά , αλλά όταν θα υπήρχαν οι μαντεμένιες σχάρες θα τις έβγαζαν και θα καθάριζαν τον αγωγό από τα φερτά υλικά και όχι αυτή η ψευτοσκάρα που έχουν βάλει στην άκρη του έργου , στην οποία αν τύχει και πατήσει βαρύ όχημα θα πέσει και εκεί μέσα .

Και τώρα αν θέλουν να φτιάξουν πραγματικό έργο, θα πρέπει άμεσα να το ξηλώσουν όλο και να το κατασκευάσουν όπως τους το προτείνουμε εμείς ύστερα από μελέτη και επίβλεψη της Μηχανικού του Δήμου και όχι των Ειδικών Συμβούλων αφού δεν έχουν τέτοιες αρμοδιότητες .

Και στο ερώτημα ποιος την πληρώνει την ζημιά , δεν χρειάζεται να απαντήσουμε εμείς , αλλά αυτοί που τα κάνουν τσάτρα – πάτρα .!!!!!

Αστακός 4/12/2020
Παναγιώτης Στάικος

 

Η απάντηση της παράταξης «Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας-Ανατροπή Τώρα» του Γ. Τριανταφυλλάκη

Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.

Είναι προφανές, για άλλη μια φορά, κάποιοι που αντιπολιτεύονται με «φλεβοκέντιση» μέσα σε Δημοτικά Συμβούλια, με τρόπο γελοίο και παραπλανητικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Τους αφήσαμε τον Μάιο του 2019 στην κρίση του κόσμου. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Η μνησικακία δεν τους επιτρέπει να ενημερωθούν για το τι συνέβη στο σημείο του μικρού αυτού έργου, που δεν είναι σημείο διέλευσης οχημάτων όπως ο καθένας μπορεί να δει.

Βέβαια, δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγνώμη για το λάθος τους και τις προσβολές στους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου, που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και ήδη απολαμβάνουμε καρπούς, με εντάξεις έργων και αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις, πέρα από την καθημερινή ενασχόλησή τους με ποικίλα θέματα που απασχολούν τους Δημότες μας.

Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
– ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!