Loading...

Ταξιδεύουμε με τη Diesel στο ατμοσφαιρικό Μεσολόγγι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το αγαπημένο μας denim brand, μας συστήνει τη συλλογή του για το Χειμώνα του 2020, με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στις αλυκές του Μεσολογγίου.

Μια ιστορία αγάπης ξεδιπλώνεται στο νωχελικό Μεσολλόγι και το φακό του Κωνσταντίνου Βαρότσου. Η Diesel επέλεξε να μας ταξιδέψει στη λιμνοθάλασσα και τις αλυκές, που τόσο πολύ έχουν λατρευτεί από τους φωτογράφους, μέσα από την καμπάνια Destinations of Love που βλέπετε αποκλειστικά στο ELLE.gr.

Μέσα από την υπέροχη φωτογράφιση παρακολουθούμε ένα νεανικό έρωτα να ανθίζει και να εκτυλίσσεται με φόντο το πιο ρομαντικό τοπίο. Το styling έχει φυσικά την υπογραφή της Diesel. Τζιν παντελόνια με σκισίματα και ασορτί τζάκετ, ντένιμ wide leg pants που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, puffer μπουφάν με μοτίβα, γαλότσες, φούτερ και πλεκτά με logos, ορίζουν τα casual look του χειμώνα και φυσικά είναι από την Fall/Winter 2020 collection της Diesel.

Φωτογράφος: Constantinos Varotsos @c.varotsos

Μοντέλα: Giorgos Papadimitriou – Julia Norder @yiorgos_pap – @julianorder – @vnmodels

MUA: Thalia Papageorgiou @Thaleia_vpapageorgiou





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!