Loading...

Φόβοι αδυναμίας να αντεπεξέλθει στα αυξημένα κρούσματα το νοσοκομείο Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η διοίκηση του νοσοκομείου εκπέμπει σήμα κινδύνου μετά τον ταχύτατο ρυθμό εξάπλωσης των κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Από τις πρώτες ημέρες του πρώτου lockdown (ΕΔΩ) είχαμε επισημάνει ότι τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αιτωλοακαρνανίας είναι ανοχύρωτα ενάντια στον κορωνοϊό. Πρόκειται για μια θλιβερή διαπίστωση που επιβεβαιώνεται και κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας με την 6η ΥΠΕ να μην οχυρώνει πλήρως τα νοσοκομεία στο μεσοδιάστημα.

Αυτή τη φορά το σήμα κινδύνου έρχεται από τη διοίκηση του νοσοκομείου στο Μεσολόγγι που απευθύνει δραματική έκκληση προς τους πολίτες για τη τήρηση των μέτρων, διότι τα ήδη αυξημένα κρούσματα στην περιοχή έχουν θορυβήσει το νοσοκομείο που δεν διαθέτουν το απαιτούμενο εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά ούτε και τον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες.

Η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνονται αρκετά κρούσματα COVID-19 στην περιοχή μας και σε Δημοτικές και τοπικές κοινότητες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Είναι προφανές ότι η διασπορά στην κοινότητα τείνει να ξεφύγει με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο να δέχεται αυξημένα εμπύρετα περιστατικά που δίνουν θετικό test.

Προφανώς ΟΛΟΙ μας δεν έχουμε ακόμη αντιληφθεί τι ακριβώς μπορεί να συμβεί εκ του γεγονότος και μόνο ότι οι συμπολίτες μας ‘’μετρούν’’ πόσα κρούσματα υπάρχουν στην περιοχή μας, αγνοώντας τις όποιες οδηγίες προφύλαξης.

Καλούμε τους συμπολίτες/σες να τηρούν αυστηρά τα μέτρα και τις οδηγίες εντός και εκτός του Νοσοκομείου, διότι σε λίγο καιρό η Θεσσαλονίκη θα μοιάζει ανέκδοτο με το τι μπορεί να ζήσει και το δικό μας Νοσοκομείο, καθότι αν στο πρώτο lockdown είχαμε ελάχιστη διασπορά, σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα υποτιμάμε…

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!