Loading...

Ενίσχυση με μηχανήματα έργου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ εξασφαλίζοντας έτσι την προμήθεια νέου μηχανικού εξοπλισμού συνολικού ύψους 223.000 ευρώ.

Η επιχορήγηση για την προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού, θα συμβάλει ουσιαστικά σε περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου, τομείς στους οποίους η δημοτική αρχή έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς αφορούν την καθημερινότητα και την ποιότητά της.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, σε δήλωσή του σημειώνει ότι «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο για την στήριξη στον Δήμο μας αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση. Η συνεργασία με το Υπουργείο ειδικά σε θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής των πολιτών, είναι πολύτιμη. Η ενίσχυση δε του «στόλου» των μηχανημάτων, θα αναβαθμίσει σημαντικά το έργο που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη σε κάθε σημείο του Δήμου μας. Η προσπάθεια που καταβάλλεται στον τομέα της Καθαριότητας, του Πρασίνου, των απαραίτητων παρεμβάσεων είναι συνεχής και τα αποτελέσματά της είναι ορατά σε όλους. Συνεχίζουμε το έργο μας, έχοντας ακόμη περισσότερα «εργαλεία» στα χέρια μας».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!