Loading...

Η παράταξη της Χρ. Σταρακά θέτει το θέμα της σχολικής στέγης προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αίτημα στον πρόεδρο του Δημοτικό Συμβουλίου Αγρινίου, κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς» προκειμένου να έρθει προς συζήτηση το θέμα της σχολικής στέγης.

Η ανακοίνωση:

Από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας έθεσε ο λαός, δεσμευτήκαμε ότι θα αγωνιστούμε για να αναδείξουμε τα προβλήματα του τόπου μας, με απόψεις και προτάσεις, αποφεύγοντας τον λαϊκισμό και την μικρόψυχη αντιπαράθεση.

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο επισημάναμε ότι, στο  αντιπροσωπευτικότερο όργανο εκπροσώπησης των πολιτών του Δήμου μας θα πρέπει να εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες διαλόγου, ιδίως για τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας.

Οι ελλείψεις στην σχολική στέγη του Δήμου μας είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας και πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

Για το σοβαρό αυτό ζήτημα χρειάζεται υπεύθυνη και εποικοδομητική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να αναδειχθεί το πρόβλημα και να καταλήξουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!