Loading...

Ενίσχυση και στο διοικητικό «ρόστερ» για την ΑΕΚ Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ Μεσολογγίου η οποία ενισχύθηκε και διοικητικά εν όψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Λουκάς Λιγνός, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Σαντορίνη είναι ο νέος αντιπρόεδρος στο Δ.Σ., ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει έμπρακτα την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ήδη, το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν οι επαφές με τον πρόεδρο Ευάγγελο Καρακώστα και το τεχνικό τιμ της ομάδας με τους Γιάννη Γουλή και Βύρωνα Παναγιωτόπουλο με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου:

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου για τη καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα την προσθήκη ενός νέου ανθρώπου στη διοίκηση αλλά και την ανακατανομή αξιωμάτων. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τον Λουκά Λιγνό που θα είναι αντιπρόεδρος ενώ ο Χρήστος Κυρίτσης που κατείχε την θέση αυτή θα αναλάβει ειδικός γραμματέας. Η ομάδα και οι άνθρωποι της θα συνεχίσουμε να προχωρούμε με γνώμονα τη σύνεση, το ήθος και την ανθρωπιά.. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Λουκά!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!