Loading...

Υγειονομική «βόμβα» λίγο έξω από το Αγρίνιο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Απελπιστική είναι η εικόνα που συναντά κανείς ελάχιστα χιλιόμετρα από το κέντρο του Αγρινίου, κοντά στο Μπούζι.

«Δεν είναι πολλοί δρόμοι αλλά είναι μόνο ένας, μία ευθεία στην ουσία είναι στο ένα χιλιόμετρο από το Αγρίνιο. Μετά το νεκροταφείο περίπου στα 500 μέτρα», αναφέρει αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής σε μήνυμά του στο agriniopress.gr.

Σε μία ευθεία περίπου 400 μέτρων, πετάνε συμπολίτες μας ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, αδιαφορώντας φυσικά και για τη δημόσια υγεία…

«Έχουν ενημερωθεί δύο αντιδήμαρχοι εδώ και δύο χρόνια με πλήρη φάκελο με όλες αυτές τις φωτογραφίες, έχει ενημερωθεί και η τεχνική υπηρεσία με πλήρη φάκελο και φωτογραφίες. Δεν κάνει κανένας τίποτα», υπογραμμίζει.

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει να υφίσταται. Με τον προηγούμενο Δήμαρχο τουλάχιστον ανά ένα μήνα ή δύο, έρχονταν οι υπηρεσίες καθαριότητας, αλλά με την παρούσα Δημοτική Αρχή δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έρχονται να το καθαρίσουν. Υπάρχουν σπίτια κοντά, περνούν αρκετές φορές πολίτες αλλά και παιδιά», καταλήγει ο καταγγέλλων στη σχετική επικοινωνία του με το agriniopress.gr.

 

Πηγή: www.agriniopress.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!