Loading...

Βαρκάδα και διαδικτυακή ημερίδα για την ανάπτυξη της λίμνης Κρεμαστών


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στο επίκεντρο η ανάδειξη και προβολή της Λίμνης Κρεμαστών με διήμερες εκδηλώσεις (Σάββατο 13 -Δευτέρα 15 Ιουνίου) που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών και πολιτικών φορέων και του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα χθες Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν δυο διαδρομές πλεύσης στη Λίμνη Κρεμαστών, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ημερίδα, όπου θα έχουν την δυνατότητα και απλοί πολίτες, να ενημερωθούν για τα έργα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή, ενώ θα μπορούν να θέτουν και ερωτήματα στους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς.

H Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, στηριζόμενη στη μελέτη για την Λίμνη Κρεμαστών, θέτει ως στρατηγικό στόχο την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον παρεμβάσεις. Παράλληλα επιδιώκει την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με την ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων.

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών – Η επόμενη μέρα».

Στη λίμνη Κρεμαστών παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός, οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραϊτης, ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας κ.ά.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!