Loading...

ΚΙΝΑΛ Αιτ/νίας: «Ο κ. Bαρεμένος να σταματήσει να διασύρει τη χώρα και την Αιτωλοακαρνανία»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια επιθετική ανακοίνωση που κατηγορεί τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο για φθηνή αντιπολίτευση σε βάρος της χώρας προχώρησε η Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση του βουλευτή περί οπλισμένων ιδιωτών που περιπολούν για να προστατέψουν τις παράνομες βίλες τους στον Έβρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νομαρχιακής ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας:

“Μιλώντας στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος έκανε σημαία του μια δημοσιογραφική πηγή και ανάφερε ότι «οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και γι΄ αυτό βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».

Θεωρούμε προφανές ότι η Ελλάδα οφείλει να προστατεύσει τα σύνορά της όπως κάθε συντεταγμένη πολιτεία, στο πλαίσιο του διεθνούς και ελληνικού Δικαίου.

Λέμε κατηγορηματικά όχι σε αυτόκλητες πολιτοφυλακές, εθελοντές συνοριοφύλακες και κάθε λογής τάγματα εφόδου. Τα σύνορα φυλάσσονται επαρκώς από τον Ελληνικό Στρατό και τους συναρμόδιους κρατικούς φορείς που είναι επιφορτισμένοι με το αντικείμενο.

Παράλληλα, όμως, η κρισιμότητα των στιγμών απαιτεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου μια υπεύθυνη, πατριωτική και ψύχραιμη στάση.

Η αναφορά σε «παράνομες βίλες» εν μέσω βαθιάς γεωπολιτικής κρίσης, είναι σχεδόν αποπροσανατολιστική και εντελώς ανεύθυνη. Αν ο κ. Βαρεμένος ξέρει κάτι για παράνομες πράξεις, να το δηλώσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα και να σταματήσει να διασύρει τη χώρα και την Αιτωλοακαρνανία με τις ακατάληπτες απόψεις του.

Όχι άλλη φθηνή αντιπολίτευση εις βάρος της χώρας. Η πατρίδα προηγείται”.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!