Loading...

Πως θα δηλώσετε συμμετοχή στις Εορτές Εξόδου 2020


Μοιραστείτε το άρθρο...

Άνοιξε η πλατφόρμα δηλώσεων συμμετοχής εθελοντών, συλλόγων και δρομέων για τις εκδηλώσεις μνήμης προς τους ήρωες της Εξόδου του Μεσολογγίου οι οποίες θα διαρκέσουν από τις 28 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου.

Αρχίζουν οι προετοιμασίες για τις Εορτές Εξόδου 2020 που αποτελούν το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Ήδη ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής – πλην αυτών των εθελοντών – και αφορούν τις ημερομηνίες 11 Απριλίου (ημέρα Σάββατο) και 12 Απριλίου (ημέρα Κυριακή), ημέρες κορύφωσης των εορτών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ μπορούν να κάνουν οι:

– Εθελοντές

– Συλλόγοι Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

– Συλλόγοι εκτός Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

– Δρομείς για τον 74ο Δρόμο Θυσίας

Για συμμετοχές Φιλαρμονικών στις εορτές εξόδου 2020 ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο 2631027268 (κ. Αγγελική Συρροκώστα) καθημερινές από 09.00 έως 14.00

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!