Τα «έσπασε» για άλλη μια χρονιά η Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος», το βράδυ του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2020, στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο CABANA Live Stage στην Αθήνα.

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα-Βασίλης Πόπης, ο οποίος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά και αμέσως μετά ο Πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Καραδήμας, ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στον Χορό και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.

Αμέσως μετά ξεκίνησε το γλέντι , το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τα μεγαλύτερα ονόματα της παράδοσης να δίνουν το σύνθημα και οι εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου να σύρουν το χορό!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Βασίλειος Πόπης, ο π. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βάλτου Χρήστος Σαλαούνης, ο Ταμίας Χρήστος Λαυρέντζος, η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Δήμητρα Κεχαγιά, ο π. Γραμματέας Δημήτρης Μασκλαβάνος κ.ά.

Φωτογραφικό υλικό: Γάκιας Τσέλιος, xiromeronews.blogspot.com

Διαβάστε σχετικά…Κοινοποίηση
iAitoloakarnania.gr
Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.