Loading...

Με λαμπρότητα γιόρταστηκε στον Αστακό ο πολιούχος Άγιος Νικόλαος


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Αστακό.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Κοσμά & συλλειτουργούντων , Αρχιμανδρίτου π. Δαβίδ Μπαζούλα, Ιερόθεου Κοκκώση Ηγούμενου Ι.Μ Αγίου Γεωργίου Αστακού π. Δημητρίου Τέγα και Ιεροδιάκονου Χρυσόστομου Κελεπούρη.

Στην Εορταστική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κος Νεκτάριος Φαρμάκης ,ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Κος Γιάννης Τριανταφυλλάκης , ο πρώην Δήμαρχος Αστακού κος Παναγιώτης Στάικος, η πρόεδρος τ/κ Αστακού κα Αρετή Γριτσίπη ο περιφερειακός σύμβουλος κος Γιάννης Λύτρας, και εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά το τέλος τής Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε η περιφορά τής Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξε στην παραλία όπου τελέστηκε Δοξολογία.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το Make Art Photography





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!