Loading...

Ένα σεμινάριο στο Αγρίνιο για τη παραγωγή ταινίας από την αρχή ως το τέλος


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ένα νέο σεμινάριο ξεκινά στο Αγρίνιο με θέμα «την παραγωγή μιας ταινίας από την αρχή μέχρι το τέλος της» το οποίο είναι πεντάμηνο και θα έχει πρακτικό χαρακτήρα.

Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με όλες τις διαφορετικές ειδικότητες μιας κινηματογραφικής ομάδας. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η δημιουργία μιας ταινίας στο τέλος.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και ώρα 17:00, στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου (οδός Γούναρη 18).

Συμμετοχή μπορείτε να υποβάλλετε εύκολα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4mSAeGyBMrAHruExqwhA_xJO-JGdpnceOFUUuH6CKNwQY_A/viewform

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και μέσω τηλεφώνου με το 6942838569.

Λουριδάς Γιώργος
Σκηνοθέτης – Καθηγητής Κινηματογράφου του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιώργος Λουριδάς γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1987. Είναι σκηνοθέτης και κινηματογραφιστής.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κινηματογράφου της σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή σε πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Université de Picardie-Jules-Verne στην Γαλλία.

Από το 2015 διατηρεί δική του εταιρεία παραγωγής. Μέσω της εταιρείας έχουν ανέβει ως τώρα δύο θεατρικές παραστάσεις («Άνθρωπος 1» και «Ο Γερολαγός») και έχουν παραχθεί τρεις μικρού μήκους ταινίες (οι δύο με συνεργασίες σε Γερμανία και Σκωτία) και μία μεγάλου μήκους, η “La Compagne Des Morts” (με Γαλλική συμπαραγωγή). Η μεσαίου μήκους ταινία του “Inside the sheer nostalgia of a lullaby” κάνει πρεμιέρα με τη νέα χρονιά στο Hellas Filmbox Festival του Βερολίνου.

Στην μέχρι τώρα δράση του συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία εκδηλώσεων, όπως το τετραήμερο φεστιβάλ avant garde στην Καλαμάτα τον Νοέμβριο του 2014, με καλεσμένους τους σκηνοθέτες Ivan Stanev και Αντώνη Τολάκη.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!