Loading...

Δημήτρης Ζέλιος: «Άξιζε 100% η συμμετοχή μας στο 100% Hotel Show 2019»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το 100% Hotel Show 2019 επέστρεψε στις 15 με 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, σε μια διοργάνωση που σηματοδότησε τη νέα εποχή του θεσμού.

Με την έκθεση να εξελίσσεται στο σημαντικότερο event Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης, η Θερμοζέλ και οι νεότερες επιχειρήσεις μας, η DIZE και η DimitrisZelios απάντησαν θετικά για τέταρτη χρονιά στην πρόσκληση για συμμετοχή στην 7η διοργάνωση της απόλυτης Premium Έκθεσης για Ξενοδόχους και Villa Owners.

Και μάλιστα ταίριαζαν άψογα στο στρατηγικά άρτιο περιβάλλον της έκθεσης 100% Hotel Show, ενός από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά events της χρονιάς, που ομολογουμένως δίνει αξία στην διεύρυνση ελληνικών brands, όχι μόνο σε εγχώριες αλλά και σε διεθνείς συνεργασίες με ξενοδοχεία από όλον το κόσμο.

“Ήμασταν ανάμεσα στους 200 επιλεγμένους εκθέτες που συμμετείχαν στο 100% Hotel Show 2019 και καταφέραμε να ξεχωρίσουμε όχι μόνο για το εντυπωσιακό περίπτερο που στήσαμε αλλά και για τις επιλεγμένες λύσεις για ξενοδόχους που παρουσιάσαμε.”

Στο εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο Α24 στην κατηγορία Furniture-Textiles-Housekeeping ξεναγήσαμε μέσα σε τέσσερις μέρες, περισσότερους από 1000 επισκέπτες, στην εταιρεία Θερμοζέλ που δραστηριοποιείται με αξιοπιστία στο χώρο των προιόντων καύσης ακολουθώντας σταθερά βήματα μιας μακρόχρονης πορείας. Ταυτόχρονα, λανσάραμε τα τελευταία μοντέλα προιόντων από τις νεότερες επιχειρήσεις μας στο χώρο του design, την DIZE και την DimitrisZelios.

Στη Dize www.dize.gr όπως διαπίστωσε το κοινό, σχεδιάζουμε και παράγουμε μεταλλικά διακοσμητικά και χρηστικά μικροαντικείμενα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ενώ στην DimitrisZelios σχεδιάζουμε και παράγουμε art τζάκια και barbeque καθώς και έπιπλα με βασικό υλικό το μέταλλο καθώς και custom made κατασκευές.

Mετά από μια μία περίοδο εξαντλητικής προετοιμασίας και φυσικής παρουσίας μπορώ να πω με βεβαιότητα πως “ως εκθέτης του 100% Hotel Show είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με ένα δυνητικό αγοραστικό κοινό πραγματικά υψηλού ενδιαφέροντας, με αποτέλεσμα είτε να κλείσω ουσιαστικές επικερδείς συμφωνίες είτε να δημιουργήσω σοβαρές προοπτικές να αποκτήσω νέες συμφωνίες”.

“Στο εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο Α24 ξεναγήσαμε περισσότερους από 1000 επισκέπτες στην εταιρεία THERMOZEL και στις δυο νεότερες επιχειρήσεις μας που σχετίζονται με το χώρο του design, την DIZE και την DimitrisZelios.”

Επιπλέον, διαπίστωσα για ακόμη μία φορά κάτι πραγματικά ουσιαστικό: “το πόσο ικανή, αλλά και δυνατή στην επικοινωνία με τον κόσμο είναι η ομάδα των συνεργατών μου.”.

Κάπως έτσι λοιπόν, όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με την πίστη ότι θα εμφανιστούμε στην “100% Hotel Show 2020” ακόμη πιο δημιουργικοί και με νέες σχεδιαστικές ιδέες.

Δημήτρης Ζέλιος





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!