Loading...

Το Αγρίνιο προσφέρει για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ


Μοιραστείτε το άρθρο...

Συγκινημένοι οι Αγρινιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔήμουΑγρινίου  και προσήλθαν στις χθεσινές δύο προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου ΆΝΕΣΙΣ για να προσφέρουν στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ. 

Συνολικά τα έσοδα από την προβολή της ταινίας JOKER ανέρχονται στο ποσότων 1.000 ευρώ, τα οποία θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό.

Στο χώρο του ΑΝΕΣΙΣ  θα παραμείνει ο κουμπαράς που στήθηκε προκειμένου, όσοι πολίτες επιθυμούν,  να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για το μικρό αγόρι.

«Οι Αγρινιώτες έχουν αποδείξει την ευαισθησία, την αλληλεγγύη  και την έμπρακτη συμπαράστασή τους. Στεκόμαστε στο πλευρό αυτής της οικογένειας με την ευχή να κερδίσει την μάχη που δίνει. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι και δικό μας παιδί και όλοι μαζί γινόμαστε οι δικοί του ήρωες», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Τα έσοδα που συγκεντρώνονται σε όλη τη χώρα θα διατεθούν για την στήριξη του αγοριού που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίαςμυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Βοστώνη για να λάβει θεραπεία.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!