Loading...

Οι Αιτωλοακαρνάνες Δημοσιογράφοι έκοψαν την βασιλόπιτα και συζήτησαν για τον τόπο!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, μοναδικού στην Ελλάδα για δημοσιογράφους μιας περιοχής!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων πραγματοποίησε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 και Βουκουρεστίου) τη Γενική συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου του Συλλόγου κ. Πάνου Σόμπολου και των μελών του Δ.Σ. ενώ στη συνέχεια με τον απολογισμό του έργου για τη χρονιά που πέρασε. Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκ μέρους του Αιτωλοακαρνάνα Υφυπουργού Περιβάλλοντος, κ.Γιώργου Δημαρά, η συνεργάτης του κ. Μπότση, αλλά και ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου.

Αφού τελείωσε η Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. έκοψαν την καθιερωμένη πίτα, το φλουρί της οποίας κέρδισε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, κ. Γιώργος Δημαράς. Ακολούθησε η ανταλλαγή ευχών και συζήτηση με κυρίαρχο θέμα την ανάπτυξη του τόπου.

Φωτογραφικό Υλικό:
Σπύρος Μπενέκος
Χρήστος Μπόνης





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!