Loading...

Η Ένωση Αγρινίου ανακοίνωσε τιμές παραλαβής για τις πράσινες ελιές


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ανακοινώθηκαν από την Ένωση Αγρινίου οι τιμές παραλαβής πράσινων ελιών (χονδροελιές Αγρινίου) για την ελαιοκομική περίοδο 2019-2020.

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που ανακοινώθηκε για τα μεγάλα μεγέθη (101-110 τεμάχια ανά κιλό) οι τιμές είναι στα 1,35 ευρώ.

Οι παραγωγοί καλούνται να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγρινίου στη Σπολάϊτα (26410.91024), όπου και το εργοστάσιο επεξεργασίας – τυποποίησης βρώσιμης ελιάς, στα υποκαταστήματα της Λεπενούς (6943872802), της Αμφιλοχίας (26420.22226) και του Νεοχωρίου.

O Τιμοκατάλογος ελιών της Ένωσης Αγρινίου

Όσοι παραγωγοί είναι μέλη στις Ομάδες Παραγωγών Επιτραπέζιων Ελιών του Α.Σ. «Ένωση Αγρινίου» θα έχουν συν 0,05 ευρώ στις παραπάνω τιμές.

Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο η Διευθύντρια του εργοστασίου επεξεργασίας-τυποποίησης επιτραπέζιων ελιών της Ένωσης, Ακριβή Κούκη, «φέτος αναμένουμε μια μέτρια παραγωγή για τις χονδροελιές αλλά θα είναι άριστης ποιότητας».

Πηγή: Παϊσιάδης Σταύρος, www.agrotypos.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!