Loading...

«Βούλιαξε» η πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μέσα σε ένα κλίμα αποθέωσης μίλησε στο Αγρίνιο, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα νίκης λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην ασφυκτικά γεμάτη κεντρική πλατεία του Αγρινίου, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, έδωσε μήνυμα νίκης απευθυνόμενος στους πολίτες του Αγρινίου.

Κατά την ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μια συγκλονιστική συγκέντρωση που στέλνει μήνυμα νίκης, μήνυμα ανατροπής. Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω στη σκληρή λιτότητα και στα σκληρά χρόνια του ΔΝΤ, ο λαός θα αποφασίσει για το παρόν και το μέλλον του και η παρουσία σας σήμερα εδώ δείχνει ότι έχει αποφασίσει».

«Ο δημοκρατικός κόσμος συσπειρώνεται όποτε υπάρχει δημοκρατικό προσκλητήριο. Το δημοκρατικό Αγρίνιο που αποτελεί βαρόμετρο σε κάθε αναμέτρηση συσπειρώνεται», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε ένα μεγάλο όραμα & ένα σαφές σχέδιο για την Ελλάδα της νέας εποχής. Υπάρχει όμως μια βασική προϋπόθεση για να υλοποιηθούν: Η ενότητα του λαού μας. Ενωμένοι να χτίσουμε ξανά την πατρίδα μας, όπως αξίζει στις επόμενες γενιές» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από το Αγρίνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε σκυτάλη από τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου, κ. Σταύρο Καμμένο, ενώ την συγκέντρωση προλόγισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Ταφλανιδης.

Ο χαιρετισμός του Σταύρου Καμμένου

Δείτε στο απόσπασμα που ακολουθεί τον χαιρετισμό του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου, κ.Σταύρου Καμμένου, στην χθεσινή συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας, με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στην Ηλία Ηλιού ο Αλέξης Τσίπρας

Μετά την ομιλία του, ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στον πεζοδρόμο Ηλία Ηλιού, όπου και επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου, Σταύρου Καμμένου.

Ο κ. Τσίπρας εισήλθε στο εσωτερικό του εκλογικού κέντρου και συνομίλησε με τον υποψήφιο δήμαρχο και υποψηφίους Συμβούλους, ενώ γνώρισε την αποθέωση από πλήθος πολιτών στον πεζόδρομο του Αγρινίου.

Photo Credits: agriniopress.gr

Φωτορεπορτάζ

Photo Credits: eurokinissi.gr

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!