Loading...

Στα «δυο» το ΠΑΣΟΚ για Φαρμάκη-Κατσιφάρα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος στηρίζει Φαρμάκη την ίδια ώρα που υποψήφιοί του αντιδρούν, ενώ το Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας δηλώνει την πλήρη στήριξη στον Κατσιφάρα.

Σε δυο στρατόπεδα έχουν χωριστεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία και γενικά στην Δυτική Ελλάδα, καθώς κάποιοι βλέπουν την αλλαγή στο πρόσωπο του Νεκτάριου Φαρμάκη, ενώ κάποιοι συμπράτουν με τον Απόστολο Κατσιφάρα λόγω του ερείσματος στον κεντροαριστερό χώρο.

Την απάντηση στο δίλημμα έδωσε πρώτος ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος όντας τρίτος της διαδικασίας συγκέντρωσε τα στελέχη του και τους διαμήνυσε ότι ήρθε η ώρα η Περιφέρεια να αλλάξει σελίδα.

Μετά την συνάντηση, αρκετοί υποψήφιοί του αντέδρασαν με τη στήριξη του “πράσινου” σχήματος στη Νέα Δημοκρατία και τον Νεκτάριο Φαρμάκη, με αποτέλεσμα να διαφωνήσουν με την επιλογή αυτή. Μια εξ αυτών που το έκανε δημόσια ήταν η Αντωνία Τουρλίδα η οποία διαχώρισε τη στάση της εξηγώντας: “Οι κατευθυντήριες πολιτικές γραμμές δεν είναι στοιχείο Δημοκρατίας, αλλά επισημαίνουν την έννοια της χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Κάτι που με βρίσκει απόλυτα αντίθετη!”. 

Η ανακοίνωση της παράταξης Σπηλιόπουλου

Τα μέλη της παράταξης «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» συνεδρίασαν και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας

Σήμερα Τετάρτη 29/5/2019 συνεδρίασαν τα μέλη του συνδυασμού μας «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» και από τις τρεις περιφερειακές ενότητες Δυτικής Ελλάδας. Συζητήσαμε και αναλύσαμε το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών της 26/5/2019.

Διαπιστώνουμε ότι το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ήταν μια σαφής και καθαρή αποδοκιμασία της σημερινής Περιφερειακής αρχής, για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει την Περιφέρεια.

Σεβόμενοι τη βούληση του λαού της Περιφέρειας και συνεπείς με τις αρχές και τις απόψεις τις οποίες καταθέσαμε κατά την προεκλογική περίοδο οι οποίες απετέλεσαν την γενεσιουργό αιτία συγκρότησης της παράταξής μας επισημαίνουμε με ομοθυμία:

1. Απαιτείται αλλαγή σελίδας στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με αλλαγή προσώπων, πολιτικής, σχεδίου και κατεύθυνσης, αναγκαία στοιχεία για την ανάκαμψη της Περιφέρειάς μας.

2. Όσο μας αναλογεί, ως συνδυασμός ‘’Δυτική Ελλάδα Μπροστά’’ και με βάση το εκλογικό ποσοστό που πετύχαμε στις εκλογές θα είμαστε παρόντες. Για να συμβάλλουμε ώστε η Περιφέρεια μας να αλλάξει μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας, να αποκτήσει δομή περιφερειακής διακυβέρνησης και να αρχίσει η θετική πορεία ανάκαμψης με τη δημιουργία υποδομών και επενδύσεων και στόχο την αύξηση των εισοδημάτων των πολιτών και νέες θέσεις εργασίας.

3. Τέλος, ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, όλους εκείνους που ξεπέρασαν την πολιτική πόλωση και τις διαχωριστικές γραμμές και επέλεξαν εμάς με κριτήριο το πρόγραμμα μας, τις προτάσεις μας και την αξιοπιστία μας.

Η απάντηση του Απόστολου Κατσιφάρα

«Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, πλέον, ξέρουν τι έχει συμβεί.Έχουν καταλάβει τον ρόλο του κ. Σπηλιόπουλου. Οι προφάσεις εν αμαρτίαις στις οποίες καταφεύγει δεν πείθουν.

Η πολιτική συναλλαγή με την παράταξη του κ. Φαρμάκη αποκαλύφθηκε. Οι πολίτες, ο δημοκρατικός κόσμος σ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα, θα δώσουν την Κυριακή την απάντηση που πρέπει».

Με Κατσιφάρα το ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωολοακαρνανίας 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής αποφάσισε την ενεργή και πλήρη στήριξη και άρα την υπερψήφιση του υποψήφιου Περιφερειάρχη και μέλους του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολου Κατσιφάρα , στο 2ο γύρο των Περιφερειακών εκλογών. Απευθύνουμε, λοιπόν , δημόσιο κάλεσμα συστράτευσης προς όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, αλλά και προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Δημοκρατικής Παράταξης με μοναδικό σκοπό τη νίκη της Κυριακής.
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!