Ο μοναδικός Δήμαρχος του νομού που εκλέχθηκε από την Α’ Κυριακή είναι ο κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο οποίος… δεν ψήφισε τον εαυτό του και πανηγύρισε την νίκη του από το νοσοκομείο του Ρίου!

Την εκλογή από την πρώτη Κυριακή εξασφάλισε ο Σπύρος Κωνσταντάρας στο Δήμο Θέρμου και είναι επισήμως ο μοναδικός δήμαρχος στην Αιτωλοακαρνανία που εκλέχθηκε από την Α’ Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Κωνσταντάρας κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό 54,16%. και 3.028 ψήφους (36 από 36 Εκλογικά Τμήματα) ενώ ο αντίπαλος του Θόδωρος Κασόλας συγκέντρωσε 28,24% (1.579 ψήφοι).

Θρίαμβος των πολιτών από την πρώτη Κυριακή. Ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου!” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θέρμου, ο οποίος δεν ψήφισε τον εαυτό του καθώς νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από ένα μικρό πρόβλημα υγείας.

 

 

Αναλυτικά τα τελική αποτελέσματα, οι ψήφοι και η κατανομή εδρών:

Διαβάστε ακόμη…Κοινοποίηση
iAitoloakarnania.gr
Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.