Loading...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία


Μοιραστείτε το άρθρο...

Την Αιτωλοακαρνανία θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νομό, θα μεταβεί στο Αγρίνιο, τη Ναύπακτο και το Θέρμο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα κάνει σταθμό στη πρωτεύουσα το Μεσολόγγι.

Ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Αγρίνιο το απόγευμα της Παρασκευής (19:00) στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», ενώ νωρίτερα αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου, Γ. Παπαναστασίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να πραγματοποιήσει και άλλες επαφές με φορείς και στελέχη του κόμματος με φόντο τη στήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, αλλά και συσπειρώνοντας τον χώρο της δεξιάς για τις ευρωεκλογές και τις επόμενες εθνικές εκλογές.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!