Loading...

Οι Αστακιώτες ιστιοπλόοι που διέπρεψαν στους Special Olympics στο Abu Dhabi


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μαθήματα ζωής και κατάκτησης μεταλλίων παρέδωσαν οι Αστακιώτες αθλητές Μπουγιούρης Σταύρος (Χρυσό) και Μπουγιούρης Γιάννης (χάλκινο), με την συμμετοχή τους στους Special Olympics που ολοκληρώθηκαν φέτος στο Abu Dhabi από τις 8 ως τις 21 Μαρτίου.

Οι αθλητές συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή για τους Special Olympics και επέστρεψαν με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Οι δυο συντοπίτες μας Μπουγιούρης Γιάννης και ο Μπουγιούρης Σταύρος είναι εγγονοί του Κώστα Γαλάνη, πρόεδρου του ΝΑΟΑΣ.

Την αγάπη τους για την θάλασσα και την ιστιοπλοΐα απέκτησαν από το παππού τους που απο πολύ μικρή ηλικία τους μύησε στο άθλημα. Η συνεργασία με άτομα με νοητική στέρηση σε ένα σκάφος απαιτεί πειθαρχία, υπομονή και στήριξη.

Όλα τα παραπάνω λειτούργησαν και έφεραν τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Καλές θάλασσες να έχουν πάντα!! Συγχαρητήρια…

Πηγή: xiromeronews





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!