Loading...

Δυνατή ενίσχυση με Δαουτίδη στις Οινιάδες για τον συνδυασμό Καραπάνου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο, ενισχύοντας τον συνδυασμό στη Δημοτική Ενότητα Οινιάδων.

Συνεχίζει να ενισχύεται με ισχυρές παρουσίες που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, ο οποίος ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Κώστα Δαουτίδη.

Ο Κώστας Δαουτίδης ζει στο Νεοχώρι και είναι ένα πρόσωπο γνωστό στην τοπική κοινωνία των Οινιαδών, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 2014 αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου με την παράταξη «Συνεργασία πολιτών» του Νίκου Μουρκούση.

Αν και αρχικά ο Κώστας Δαουτίδης είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ως Περιφερειακός Σύμβουλος, στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με τον Δήμο Μεσολογγίου όπου η μη κάθοδος του Νίκου Μουρκούση τον οδήγησε στην απόφαση να ενσωματωθεί στην παράταξη Καραπάνου και τη νυν διοίκηση του Δήμου.

Στο σημείο αυτό να προστεθεί ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Δαουτίδης, ήταν από εκείνους που έχουν ασκήσει έντονη κριτική στη διοίκηση, αλλά με ένα πολιτικό ελιγμό στέκεται στο πλευρό του θέλοντας να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν από κοινού καλύτερες προοπτικές για τον τόπο.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια ισχυρή παρουσία στη παράταξη του Νίκου Καραπάνου που συνεχίζει το κύμα των ανακοινώσεων υποψηφίων στο δρόμο προς την στελέχωση του ψηφοδελτίου εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Δαουτίδη:

«Ως γνωστόν ο συνδυασμός του οποίου υπήρξα στέλεχος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, δεν συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου ενώ παράλληλα υπήρξα δέκτης πολλών προτάσεων για συμμετοχή στις Περιφερειακές εκλογές.

Παρόλα αυτά η παρότρυνση των συμπολιτών μου και η δεδομένη αγάπη μου για τον δήμο μας συντέλεσε στο να αποφασίσω την κάθοδό μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, όπου θεωρώ πως έχω την εμπειρία και τις δυνατότητες να προσφέρω περισσότερα.

Είναι γεγονός ότι στο παρελθόν έχω ασκήσει σκληρή κριτική στο νυν δήμαρχο για λάθη που έκανε, μερικά εκ των οποίων είχε το πολιτικό θάρρος να αναγνωρίσει και ο ίδιος.

Από την άλλη η εμπειρία που υπάρχει πλέον στην διαχείριση των ζητημάτων από πλευράς του, το νοικοκύρεμα που έλαβε χώρα και η δική μου συμμετοχή, που θα συνεπάγεται συγκεκριμένα πράγματα για το δήμο, θεωρώ ότι θα είναι βασικοί παράγοντες για να διαγράψουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Για τους λόγους αυτούς ανακοινώνω σήμερα την υποστήριξή μου στο συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά μας» και το Νίκο Καραπάνο με τον οποίο και θα είμαι υποψήφιος.

Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα καταβάλλω όλες τις δυνάμεις μου για να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για όλους μας, πράγμα που μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί να επιτευχθεί».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Καραπάνου:

Μετά την ανακοίνωση του κ. Δαουτίδη, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος σε δήλωσή του αναφέρει: «Καλωσορίζω τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και πρώτο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Δαουτίδη, στο συνδυασμό «δήμος για τα παιδιά μας».

Η στήριξη και παρουσία του στον κοινό μας πλέον αγώνα είναι πολύτιμη και ταυτόχρονα αποτελεί μήνυμα εξωστρέφειας, αλλά και συντονισμού δυνάμεων με κοινό στόχο την πορεία στην επόμενη ημέρα για το Δήμο μας. Με την εμπειρία αλλά και το πολιτικό ήθος που απαιτούν οι καιροί και οι περιστάσεις, συμπορευόμαστε με ικανούς συμπολίτες μας , έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την οριστική έξοδο στην ουσιαστική και ρεαλιστική ανάπτυξη αυτού του τόπου».
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!