Loading...

Με την 5η βραδιά παράδοσης και μαθητικής δημιουργίας «έκλεισε» το σχολικό έτος στο ΓΕΛ Νεοχωρίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Την περασμένη Τετάρτη (27/6) πραγματοποιήθηκε βραδιά παράδοσης και μαθητικής δημιουργίας, μια γιορτή που κλείνει τυπικά το σχολικό έτος και διοργανώνεται τα πέντε τελευταία χρόνια στο Γενικό Λύκειο Νεοχωρίου.

Στην εκδήλωση, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Δημήτρης Λιαπίκος καλωσόρισε τους πολλούς παραβρισκόμενους και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες.

Στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση των πλούσιων δράσεων που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος που υλοποιήθηκε στο σχολείο, με υπεύθυνους τους εκπαιδευτικούς Βασιλική Καφεντζή, Παναγιώτη Καζάνα, Κωνσταντίνο Κατσαρό και Δημήτρη Ραΐζη, και στο δεύτερο μέρος χορευτικά τμήματα από το Γενικό Λύκειο Ευηνοχωρίου, τον Α.Σ. “Αχελώος” μαζί με τη Χορευτική ομάδα «Ελένη Γαντζούδη» πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους πολλούς παραβρισκόμενους.

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς όλοι είχαν την ευκαιρία να χορέψουν στους ρυθμούς παραδοσιακής μουσικής και να γευτούν εδέσματα που προσφέρθηκαν.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!