Loading...

Το πρόγραμμα του 32ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών


Μοιραστείτε το άρθρο...

Έξι αξιόλογες παραστάσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ με την κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση του καλοκαιριού να συμπληρώνει 32 χρόνια ζωής.

Ένας θεσμός, τριάντα και πλέον ετών, μας υπενθυμίζει την αξία της διατήρησης των πολιτιστικών μας μνημείων και ιδιαίτερα των αρχαίων θεάτρων, που κάθε καλοκαίρι ζωντανεύουν «από της τραγωδίας τον λόγο τον λαμπρό».

Το Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών του Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου ανοίγει την αυλαία του και φέτος για 31η χρονιά με -όπως πάντα- την παρουσίαση αξιόλογων παραστάσεων. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών είναι ένα από τα 6 Αρχαία Θέατρα, που διασώζονται σήμερα εντός των ορίων της Αιτωλοακαρνανίας. Χρονολογείται από τον 4ο αιώνα π.Χ.

Τα τελευταία έτη, διατηρεί υψηλή αναγνωρισιμότητα και οι ετήσιες εκδηλώσεις του χαρακτηρίζονται από την ποιότητα των θεατρικών παραστάσεων και την σταθερά αυξημένη προσέλευση θεατών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινά το Σάββατο 28 Ιουλίου 2019 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 συμπεριλαμβάνοντας στην ατζέντα του 6 θεατρικές παραστάσεις.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!