Loading...

Με τρεις ομάδες η Αιτωλοακαρνανία στην Γ΄Εθνική!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μετά τον Νέο Αμφίλοχο, στις εθνικές κατηγορίες ακολουθεί ο ΑΟ Φλωριάδας από τον Βάλτο και αναμένεται μια εκ των Ναυπακτιακού Αστέρα ή Όμηρου Νεοχωρίου.

Ο Νέος Αμφίλοχος που αγωνίστηκε στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την σεζόν 2017-2018 όχι μόνο εξασφάλισε την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία, αλλά παραλίγο να στεφθεί πρωταθλητής. Έτσι, η ομάδα της Αμφιλοχίας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Στο ίδιο πρωτάθλημα θα συμμετέχει και ο Α.Ο. Φλωριάδας αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Άρτας, στο οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του Βάλτου. Έτσι, ο Δήμος Αμφιλοχίας θα έχει δυο ομάδες στη Γ΄Εθνική με το ποδόσφαιρο τις Αμφιλοχίας να ζει πρωτόγνωρες στιγμές με δυνατή εκπροσώπηση στα εθνικά πρωταθλήματα.

Για να αντιληφθούμε το τεράστιο επίτευγμα, αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο οι Δήμοι Αθήνας, Πάτρας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Λάρισας έχουν δυο ομάδες στην ίδια κατηγορία με τον Δήμο Αμφιλοχίας να προστίθεται σε αυτή τη λίστα.

Τέλος, η τρίτη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Αιτωλοακαρνανία στις εθνικές κατηγορίες είναι η πρωταθλήτρια της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΝΑ, όπου αυτή τη στιγμή στα πλέι οφ ο Ναυπακτιακός Αστέρας προηγείται με τρεις βαθμούς του Όμηρου Νεοχωρίου δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του μίνι πρωταθλήματος. 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!