Σε εποικοδομητικό κλίμα και με ικανοποιητική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η εξαίρετη πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς «Αγία Αγάθη».

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των γυναικών της Σταμνάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/4/2018 στην αίθουσα της βιβλιοθήκης της Κοινότητας του χωριού η εκδήλωση για την Ελληνίδα Αγρότισσα στην σημερινή εποχή.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς «Αγία Αγάθη» κα. Γεωργία Κορδωση καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Η συντονίστρια της εκδήλωσης Κυρία Δώρα Τσιλιπανου έδωσε το λόγο στην Γενική Γραμματέα Ισότητας των φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών κα. Φωτεινή Κουβελα, κατόπιν μίλησε η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου κα. Μαρία Γκασούκα και στη συνέχεια πήρε το λόγο η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι. Π Μεσολογγίου κα. Σόφη Λαναρα.

Τέθηκαν ερωτήματα από τις γυναίκες αγρότισσες και δόθηκαν απαντήσεις μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση.Κοινοποίηση
iAitoloakarnania.gr
Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.