Loading...

Η χορωδία «Αγία Σκέπη» από το Αγρίνιο στο 2ο φεστιβάλ Θρησκευτικής και Παραδοσιακής Μουσικής στην Τήνο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η παραδοσιακή-βυζαντινή χορωδία «Αγία Σκέπη» από το Αγρίνιο άνοιξε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ με βυζαντινούς ύμνους υπό τη διεύθυνση της χοράρχου – ψάλτριας κας Τασολάμπρου Χρυσούλα.

​Το Σάββατο 14 Απριλίου διεξήχθη το 2ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής και Παραδοσιακής Μουσικής στην Τήνο. Ήταν μια διοργάνωση του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Η παραδοσιακή-βυζαντινή χορωδία “Αγία Σκέπη” από το Αγρίνιο ήταν αυτή που άνοιξε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ με βυζαντινούς ύμνους υπό τη διεύθυνση της χοράρχου-ψάλτριας κας Τασολάμπρου Χρυσούλα που είναι η Ιδρύτρια του “Διεθνούς Σώματος Ιεροψαλτριών στη Βυζαντινή Μουσική” του μεγαλύτερου Σωματείου ψαλτριών διεθνώς με πολιτιστικό χαρακτήρα.

Η χορωδία βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του ομίλου για την UNESCO κ. Γιάννη Μαρωνίτη.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!