Loading...

Ο Αμβρακικός κόλπος είναι τόπος μαγικός!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Πρόκειται για ένα μαγευτικό τόπο γεμάτο οξυγόνο, ζωή, ανάσα και με τεράστια περιβαλλοντική αξία…

Με σύνθημα Αμβρακικός… ο Μαγικός, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά διοργάνωσε τριήμερο εκδηλώσεων από 15-18 Σεπτεμβρίου 2016 στην Κόπραινα.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν προβολή ντοκιμαντέρ, έκθεση προϊόντων επιχειρήσεων & επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον Αμβρακικό. Γιορτή ψαριού Ψήσιμο και δωρεάν διανομή ψαριών που ζουν και αναπαράγονται στον Αμβρακικό.

Η εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με συναυλία όπου συμμετείχαν οι: Διονύσης Τσακνής, Σταμάτης Χατζηευσταθίου, Αργυρώ Καπαρού, Γιώργος Καραλανίδης και το Μουσικό Σχολείο Άρτας. Συνδιοργανωτές των τριήμερων εκδηλώσεων ήταν η Περιφέρεια Ηπείρου – ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΜΒΡΑΚΙΑ- Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ν. Σκουφά – Περιβαλλοντικό Κέντρο Κόπραινας – Π.Ε.Δ. Ηπείρου.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι ο Αμβρακικός Κόλπος να γίνει πόλος έλξης τουριστικής Ανάπτυξης.

Ο Αμβρακικός δεν είναι μια άψυχη έκταση. Είναι ένας μαγευτικός τόπος γεμάτος οξυγόνο, ζωή, ανάσα και με τεράστια περιβαλλοντική αξία.

faros_kopraina

Ο φάρος στην Κόπραινα κατασκευάστηκε το 1893

faros_kopraina-jpg1_ faros_kopraina-jpg2_

Το λιμάνι της Κόπραινας

faros_kopraina-jpg3_

Στιγμές από τη συναυλία στη πλατεία της Κόπραινας

faros_kopraina-jpg5_ faros_kopraina-jpg7_ faros_kopraina-jpg11

Επιμέλεια: e-maistros.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!