Μετά τις Αντιπεριφέρειες Άρτας και Καρδίτσας, η Αντιπεριφέρεια Αιτωλοακαρνανίας ανταποκρίθηκε και αυτή θετικά τοποθετώντας πινακίδες με κατεύθυνση προς την Κοιλάδα Αχελώου.

Ο Αντώνης Κοσσυβάκης, στέλεχος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, συνεχίζει τις ενέργειες για την ανάδειξη του τόπου καταγωγής του. Μετά και την τοποθέτηση των πινακίδων σχολίασε: «Η προσπάθεια συνεχίζεται για να γίνει η Κοιλάδα Αχελώου «Τόπος Προορισμού» και περιμένουμε την ίδια ανταπόκριση και από την Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας καθώς και την τοποθέτηση πινακίδων στην Ιόνια οδό και στην Ε65.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Αποστόλη Κατσιφάρα, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα».

Διαβάστε ακόμη…Κοινοποίηση
iAitoloakarnania.gr
Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.