Loading...

30 προσλήψεις «τρέχουν» για το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την υποβολή των αιτήσεων σε μια προκήρυξη όπου δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα…

Λήγει η προθεσμία για τις υποβολές αιτήσεων σχετικά με την πρόσληψη συνολικά 30 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες καθαριότητας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότηταςτης Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας, που εδρεύει
στο Αγρίνιο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει, αφού συμπληρώσουν την αίτηση, να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας, Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου, 3ο χλμ. Αγρινίου – -Αντιρρίου, ΤΚ 30100, Αγρίνιο, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. 2641361-114, 119).

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τον τομέα της καθαριότητας άρχισε από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η προκήρυξη





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!