Loading...

Ετήσια Χοροεσπερίδα για τα 10 χρόνια «Μεσολόγγι 2008»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το επιτυχημένο σωματείο ποδοσφαίρου έκλεισε 10 χρόνια ζωής και διοργανώνει μια χοροεσπερίδα με τιμητικές βραβεύσεις, με όμορφες μουσικές και πολλές εκπλήξεις.

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21.00 θα γίνει η μεγάλη χοροεσπερίδα της ομάδας μας στην αίθουσα εκδηλώσεων του HOTEL THEOXENIA. Η βραδιά θα έχει πολλές εκπλήξεις και αρκετές βραβεύσεις. Θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας με την Λαικοδημοτική ορχήστρα μας, που δεσπόζουν ο σολίστ του κλαρίνου Δημήτρης Καρακώστας και βιρτουόζος του κλαρίνου Βασίλης Καρακάσης, ενώ θα τραγουδήσουν: Μαλβίνας Χρήστος-Λαμπρος Στασινός και η Αντζελα Μάρκου, στο Μπουζούκι ο μικρός συμπατριώτης μας Χρήστος Τσιόβολος.

Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Μιχάλης Κιτσινέλης.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!