Loading...

Ο 19χρονος από το Παναιτώλιο που «μάγεψε» την Τζένιφερ Χάντσον!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Πρόσωπο της επικαιρότητας έχει γίνει ένας 19χρονος, ο οποίος κατάφερε να αποκτήσει προσωπική επαφή με τη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Χάντσον.

Mάλιστα, του έστειλε μήνυμα μέσω βίντεο (!) καλώντας τον να τη γνωρίσει από κοντά στα γυρίσματα του «Voice» της Βρετανίας!

Ο 19χρονος Γιώργος Γίγκλας από το Παναιτώλιο είναι μεγάλος θαυμαστής της βραβευμένης με Οσκαρ και Γκράμι καλλιτέχνιδος και είχε ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον μάνατζέρ της εδώ και αρκετούς μήνες, μέσω Instagram.

Έπειτα από αρκετές επικοινωνίες, ο μάνατζερ της διάσημης σταρ τού ζήτησε να πει ποια τραγούδια της είναι τα αγαπημένα του.

Ο Γιώργος απάντησε το «Spotlight» και το «I’m telling you», χωρίς να φαντάζεται την εξέλιξη. Δύο ώρες αργότερα έλαβε στον λογαριασμό του ένα βίντεο και ανοίγοντάς το τα έχασε, καθώς είδε τη διάσημη ερμηνεύτρια να απευθύνεται στον ίδιο λέγοντάς του: «Γεια σου, Γιώργο, είμαι η Τζένιφερ Χάντσον, με ψάχνεις. Πού είσαι;»

Ο νεαρός δεν πίστευε στα μάτια του, αφού το βίντεο ήταν μαγνητοσκοπημένο προσωπικά για τον ίδιο και η σταρ τον ευχαριστούσε για την αγάπη και την υποστήριξη, ενώ παράλληλα τον καλούσε να τη γνωρίσει και να την ακούσει από κοντά.

Μοναδική ευκαιρία

Η 36χρονη Χάντσον ήταν coach στο «Voice» της Αμερικής που ολοκληρώθηκε και θα συνεχίσει σε αυτό της Βρετανίας. Σε αυτό προσκάλεσε τον νεαρό Αγρινιώτη να γνωριστούν.

Παρά την απόσταση και τα έξοδα, ο Γιώργος δεν σκοπεύει να αφήσει τη μοναδική ευκαιρία να πάει χαμένη! Μάλιστα, στη συνάντησή τους θα δωρίσει στην Τζένιφερ Χάντσον μια προσωπογραφία της. Μετά τη μεγάλη έκπληξη, ο 19χρονος είναι πεπεισμένος ότι κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Πηγή: espressonews.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!