Loading...

Στη σουηδική Frej Täby συνεχίζει ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος


Μοιραστείτε το άρθρο...

Κάτοικος Σουηδίας θα παραμείνει ο επιθετικός από το Θέρμο, αφού μετά από μια καλή χρονιά στη Γ’ κατηγορία με την Akropolis πήρε μεταγραφή στη Β’ κατηγορία για λογαριασμό της Frej Täby.

Μετά από μια παραγωγική χρονιά στη Γ΄κατηγορία με την «ελληνική» ομάδα της Σουηδίας Akropolis ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος με καθοριστικά τέρματα στη σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στους αγώνες μπαράζ η Akropolis με αντίπαλο την Frej Täby δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την Β΄Εθνική, ωστόσο το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή εντυπωσίασει τους νικητές των πλέι οφ με αποτέλεσμα να έρθουν σε επαφή μαζί του και να τον αποκτήσουν.

Μάλιστα κατά την παρουσίαση του νέου αποκτήματος ο διευθυντής της IK Frej Täby, Robert Björknesjö, τόνισε: “Παρακολουθούμε τον Κώστα το τελευταίο χρονικό διάστημα και εκπλαγήκαμε από τις έντονες προσπάθειές του στους προκριματικούς αγώνες. Είναι ένας ικανός επιθετικός παίκτης που συνεργάζεται καλά με τους συμπαίκτες του και έχει την ταχύτητα και την ποιότητα να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ».

Πλέον, ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τους «κίτρινους» και από τις 8 Ιανουαρίου ξεκινά την προετοιμασία εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Σουηδίας. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής από το Θέρμο έφυγε από τον Πανιώνιο το 2015 για την Akropolis και έκτοτε ζει και αγωνίζεται στη Σουηδία. Κατά την διάρκεια τριών χρόνων στην Akropolis πέτυχε 20 τέρματα σε 61 παιχνίδια και δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του σουηδικού ποδοσφαίρου.

Πάρτε μια γεύση από τα γκολ του τη σεζόν 2017-2018





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!