Loading...

Κυρίαρχος στις λάσπες της Άρτας ο Νέος Αμφίλοχος


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τεράστια νίκη μέσα στην έδρα του Σκουφά Κομποτίου πέτυχε η ομάδα της Αμφιλοχίας να «σκαρφαλώνει» στην δεύτερη θέση της Γ΄Εθνικής.

Το δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο» πήραν οι παίκτες του Θόδωρου Παπαχρήστου που συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ο Νέος Αμφίλοχος κατάφερε και επικράτησε με 1-0 απέναντι στον Σκουφά Κομποτίου με ένα γκολ στο 60′ από τον Α. Τσούνη έπειτα από ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα από την Αμφιλοχία έφυγε με τρεις σπουδαίους βαθμούς από μια δύσκολη έδρα και πλέον «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει την ανοδική και εντυπωσιακή του πορεία προς την κορυφή του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, αρκετοί φίλαθλοι ακολούθησαν τον Νέο Αμφίλοχο στην Άρτα και δεν σταμάτησαν λεπτό να εμψυχώνουν τους ποδοσφαιριστές με το τραγούδι και το ζεστό χειροκρότημά τους.

Σκουφάς Κομποτίου (Ηλίας Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Χρηστογιάννης, Παπαγιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Μαγκάκης, Παρράς (67′ Τάσσος), Δήμος (76′ Θεοδωρής), Ασπροποταμίτης (76′ Κακιώνης)

Νέος Αμφίλοχος (Θόδωρος Παπαχρήστος): Μανιάτης, Καλοκαίρης, Κορομηλάς, Κοκόνης, Μπεκατώρος, Ζυτάι, Τσούνης, Κοντογιάννης (59′ Ροποβάκης, 90+3′ Νικολογιάννης), Τόσκα, Νάκος (89′ Τσούνης Π.), Κούσης (84′ Μακρής)

Φωτορεπορτάζ

Φωτογραφικο υλικό: Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας, Ηλίας Νακόπουλος





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!