Loading...

Ασταμάτητος ο Νέος Αμφίλοχος – «Σκαρφάλωσε» στη 5η θέση της Γ’ Εθνικής


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στις πρώτες θέσεις του 3ου ομίλου δεσπόζει η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας που συνεχίζει το αήττητο σερί – Ρεκόρ στην επίθεση με 15 τέρματα!

Μια ακόμα εντυπωσιακή εκτός εδρας νίκη πέτυχε για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Νέος Αμφίλοχος που αυτή τη φορά πέρασε με 0-3 από την δύσκολη έδρα της Δόξας Κρανούλας.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου, η οποία σε τρείς αγωνιστικές έχει δεχτεί δύο τέρματα και έχει σκοράρει δέκα.

Συνολικά ο νεοσύστατος σύλλογος από την Αιτωλοακαρνανία έχει βρει “δίχτυα” 15 φορές, επίδοση ρεκόρ για τον όμιλο. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νέος Αμφίλοχος ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό με πλασέ του Τόσκα μέσα από την περιοχή. Στο 82′ ο Κορομηλάς διπλασίασε τα τέρματα για τον Νέο Αμφίλοχο με πλασέ μετά από μπαλιά του Τσούνη Α. ο οποίος σκόραρε το τελικό 0-3 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Δόξα Κράνουλας (Βασίλης Σιαφάκας): Αρχοντακης, Νάσιος, Πάσχος (46΄ Μαρμούτας), Μιχάλης, Γκόλιας, Τσιέπας (73΄ Τσουλιάης), Τσουμάνης, Ζδράβος, Χριστακόπουλος (86΄ Ριστάνης), Γκέγκα, Παρχαρίδης (65΄ Νούγιας).

Νέος Αμφίλοχος (Λάκης Παπαχρήστος): Μανιάτης, Μπεκατωρός, Καλοκαίρης, Κοκώνης, Μάλης, Ζοτάι, Τσιούνης (90΄ Κολοβάκης), Κοντογιάννης (88΄ Μακρης), Τόσκα, Νάκος (73΄ Μακρης), Κούσης (64΄ Κορομηλάς).

Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Η βαθμολογία

Η τρίτη σερί νίκη ανέβασε τον Νέο Αμφίλοχο στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα αγώνα λιγότερο αφού έχει πραγματοποιήσει το ρεπό του. Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου μετά την κακή εκκίνηση έχει βρει ρυθμό και πέρνει πολύτιμα αποτελέσματα για να εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά και για να διεκδικήσει ένα πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις.

Πηγή: www.liganews.gr

Φωτορεπορτάζ 

Φωτογραφικό Υλικό: Ηλίας Νακόπουλος





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!