Loading...

«Πράσινο φως» για την χρηματοδότηση αποκατάστασης ζημιών στο παραλιακό μέτωπο της Παλαίρου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τη χρηματοδότηση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας  με το ποσό των εννιακοσίων χιλιάδων ευρώ (900.000,00€), σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας αποφάσισε σήμερα (19/10) το Υπουργείο Εσωτερικών.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από πολλές συζητήσεις και συναντήσεις του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, κ. Γεώργιου Αποστολάκη με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, εγκρίθηκε το ποσό των 900.000€ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το παραλιακό μέτωπο Παλαίρου εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Η υλοποίηση του εν λόγω έργου αποκατάστασης θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία που υφίστανται όλον αυτόν τον καιρό τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και οι ταξιδιώτες.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!