Loading...

Μικρό bazaar στο Αγρίνιο για να αγοραστούν τροφές για τα αδέσποτα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια αξιόλογη δράση διοργανώνει η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου που συγκεντρώνει χρήματα έτσι ώστε να αγοραστούν τροφές για τα αδέσποτα της πόλης.

Η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου διοργανώνει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου (από 17:00-21:00) και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου (ολοήμερο) μικρό bazzar για την φροντίδα των αδέσποτων που φροντίζει στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Στον χώρο του bazaar θα υπάρχουν μικροαντικείμενα, χειροποίητες δημιουργίες και πολλά μικροδωράκια τα οποία συμβολικά τα μέλη της Φιλοζωικής θα προσφέρουν στους επισκέπτες.

Όποιος έχει την δυνατότητα μπορεί να προσφέρει τροφές, φάρμακα, εξοπλισμό κλπ., για την προστασία των αδέσποτων της πόλης ενόψει του χειμώνα.

Επίσης, η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου ενημερώνει τους πολίτες ότι υπεύθυνο για την περισυλλογή αδέσποτων ζώων και την φιλοξενία είναι το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Αγρινίου και όχι η Φιλοζωική.

Οι πολίτες για οποιαδήποτε ενημέρωση,αίτημα κλπ μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2641-3-63453 και 2641-3-63455.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!