Loading...

Η Αιτωλοακαρνανία στο επίκεντρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στην σημαντική ημερίδα θα προβληθεί η γεωπολιτική θέση της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και ο λιμένας του Αστακού -ως κόμβος διατροπικών μεταφορών- και οι συνέργειες με τα αθηναϊκά Logistics.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ημερίδα με θέμα: «Αιτωλοακαρνανία – Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη», που διοργανώνει την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου η Ελληνική Εταιρεία Logistics σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου, στο Αγρίνιο, από τις 11:30 έως τις 19:45.

Πρόκειται για τη συνέχεια του επιτυχημένου Road Show που διεξάγει τα τελευταία χρόνια η Ελληνική Εταιρεία Logistics με στόχο την ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής περιφέρειας για τις εξελίξεις που αφορούν στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Η ημερίδα χωρίζεται σε 2 ενότητες: α) Τα Logistics στην πράξη, β) Συνδυασμένες μεταφορές- εμπορευματικά κέντρα και τεχνολογίες αιχμής. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί Workshop στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων και τοπικών αρχών, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων και βιομηχανικών μονάδων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Αναλυτικά, στην πρώτη ενότητα της ημερίδας θα προβληθεί η γεωπολιτική θέση της Αιτωλοακαρνανίας, ο λιμένας του Αστακού -ως κόμβος διατροπικών μεταφορών- και οι συνέργειες με τα αθηναϊκά Logistics. Στη δεύτερη ενότητα οι παρουσιάσεις θα προσανατολιστούν στην ανάπτυξη των βιομηχανικών και επιχειρηματικών πάρκων, στις χρήσεις γης, στις αδειοδοτήσεις, στα Logistics Centers, αλλά και στο ρόλο του μηχανικού.

Παράλληλα, θα δοθεί έμφαση στα αγροτικά Logistics. Η ενότητα αυτή θα ολοκληρωθεί με ομιλίες για την τεχνολογία και συγκεκριμένα, για τα συστήματα διαχείρισης αποθηκών WMS, για την εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής, αλλά και για τις ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη.

Πηγή: www.businessnews.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!