Loading...

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την επιστροφή τους σε Γουριά και Πεντάλοφο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Εργασίες γίνονται στα γήπεδα ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι προσθήκες για τις δυο ομάδες που θα κοντραριστούν στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ.

Δυο ιστορικά ποδοσφαιρικά σωματεία επιστρέφουν στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας που έχουν πραγματοποιήσει αξιόλογες παρουσίες στο παρελθόν, αλλά και έχουν “βγάλει” ταλαντούχους παίκτες.

Τα δυο γειτονικά χωριά θα αγωνιστούν στη Γ’ κατηγορία και θα χαρίσουν στους λάτρεις του ποδοσφαίρου όμορφες αναμετρήσεις, αφού ανέκαθεν οι συναντήσεις των δυο ομάδων έχουν χαρακτήρα ντέρμπι με μεγάλες κόντρες και άγρια ομορφιά.

Γενικά, και ο Εθνικός Γουριάς αλλά και ο Α.Ο. Πενταλόφου θα δώσουν βαρύτητα σε νέα παιδιά του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, με τις πρώτες κινήσεις να δείχνουν ότι θα δημιουργηθούν δυο ομάδες με μικρής ηλικίας ποδοσφαιριστές “επενδύοντας” στο ταλέντο.

Βαρύτητα στο γήπεδο, παράλληλα παίκτες

Στο “στρατόπεδο” του Εθνικού Γουριάς ένα μεγάλο στοίχημα αποτελεί το γήπεδο, αφού μετά από πολλά χρόνια η έδρα του σωματείου θα αποκτήσει γρασίδι. Οι ιθύνοντες με μακροχρόνιες ενέργειες κατάφεραν να σπείρουν το γήπεδο και πλέον φροντίζουν ώστε η ομάδα να αγωνιστεί σε χόρτο τόσο για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών όσο και για την καλύτερη απόδοσή τους.

Όσον αφορά το θέμα του έμψυχου δυναμικού, η διοίκηση ποντάρει στο νέο “αίμα” του χωριού και αναμένεται να δοθούν ευκαιρίες σε μικρά παιδιά να ξετυλίξουν το ταλέντο τους. Ωστόσο, στον Εθνικό προσπαθούν να προσεγγίσουν μικρούς ταλαντούχους παίκτες από τα γύρω χωριά που δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους.

Προσθήκες: Γιάννης Γάρος, Θωμάς Σταμάτης, Δημήτρης Μπάρκας, Αναστάσιος Κατσαδούρας, Ανδρέα Διαμαντής.

Στο “κυνήγι” παικτών, “άνοιγμα” στην Κατοχή

Στον Α.Ο. Πενταλόφου επικρατεί αισιοδοξία για την επιστροφή της ομάδας στις κατηγορίες της ΕΠΣΝΑ, αλλά το μεγάλο πρόβλημα συνεχίζει να είναι η έλλειψη ντόπιων ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, η παρουσία του Σταμάτη Γιαννιώτη στη διοίκηση, του προπονητή Αριστοτέλη Μεταξούλη και του γυμναστή Παναγιώτη Γαρμπή (αμφότεροι με καταγωγή από την Κατοχή) θα φέρουν στο Πεντάλοφο παίκτες από την Κατοχή που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί τους.

Το γήπεδο του Α.Ο.Π. βρίσκεται σε άψογη κατάσταση και πλέον η διοίκηση συνεχίζει το “κυνήγι” παικτών από τα γύρω χωριά αφού “καίγεται” για να κλείσει το ελλιπές ρόστερ της ομάδας. Τέλος, οι πρώτες προσθήκες στον Α.Ο.Π. δείχνουν τη διάθεση των ανθρώπων του συλλόγου να βάλουν τον πήχη λίγο ψηλά, “γλυκοκοιτάζοντας” μια άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία με αφορμή την επαναδραστηριοποίηση.

Προσθήκες: Κωνσταντίνος Σταθελάκης, Θοδωρής Σταθελάκης, Σπύρος Ρόμπολας, Γρηγόρης Ντάνος, Παύλος Καλαντζής, Χρήστος Σαρδελής.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!