Loading...

Το «Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων» παρουσιάζεται σε επίσημη εκδήλωση στο Αγρίνιο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων, μετά από 6μηνη δράση στα κοινωνικά δίκτυα, πραγματοποιεί την Επίσημη Παρουσίασή του την Πέμπτη 21/11/19 στους πολίτες και τα ΜΜΕ της Αιτωλ/νίας.

Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ Αγρινίου ώρα 19:30 και παρακαλείστε να καλύψετε δημοσιογραφικό το γεγονός, αφού το θέμα αφορά άμεσα όλους τους πολίτες του νομού μας. Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει διάλογος και ερωτήσεις από το κοινό και τους δημοσιογράφους.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων, δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2019 με σκοπό να γίνει μια δεξαμενή σκέψεων για τα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και να γίνει ένας μοχλός πίεσης προς όλους τους αρμόδιους φορείς για τη λύση τους.

Το Κίνημά μας έγινε αμέσως δεκτό από πολλούς συμπατριώτες μας και έτσι αποφασίσαμε να συγκρότησή του με καταστατικό και αρχές.

Οι πυρήνες που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του, δεν είναι σε καμία περίπτωση πολιτικά ή κομματικά στελέχη, αλλά ανησυχούντες ενεργοί πολίτες που βλέπουν καθημερινά την Αιτωλοακαρνανία να χάνεται στον μαρασμό και την αδιαφορία των πολιτικών ταγών για δεκαετίες τώρα.

Με τιμή

Η 9μελής Συντονιστική Επιτροπή

Πληροφορίες για το Κίνημά μας θα βρείτε στοfacebook: Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων και στην ιστοσελίδα μας: www.kinetol.gr

Για τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα στο: Email: [email protected]





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!