Loading...

«Έσπασε» τα θερμόμετρα η Γαβαλού – Στα πιο θερμά σημεία της χώρας!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η «επιδρομή» του πρώτου κύματος καύσωνα έχει κάνει την εμφάνισή του και στην «φλεγόμενη» Αιτωλοακαρνανία.

Μια θερμοκρασία-ρεκόρ σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/7) στη Γαβαλού, όπου το θερμόμετρο άγγιξε τους 43.4 βαθμούς Κελσίου! Μάλιστα, η Γαβαλού αναφέρθηκε από πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς και ιστοσελίδες πρόγνωσης καιρού ως ένα από το πιο «καυτά» μέρη της Ελλάδος.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός της Γαβαλούς που πήρε όλη τη δημοσιότητα καιη υπόλοιπη Αιτωλοακαρνανία βιώνει τον μεγάλο καύσωνα με κατοίκους του Αγρινίου και της Ναυπάκτου να σημειώνουν ότι για μια στιγμή το θερμόμετρο ξεπέρασε τους 44 βαθμούς Κελσίου.

Εκτός αυτού, ο καύσωνας συνεχίζεται την Κυριακή όπου στη Δυτική Ελλάδα, την Βοιωτία, την Αττική, και την Πελοπόννησο οι μέγιστες θα φτάσουν έως και τους 44 με 45 βαθμούς. Εξαίρεση αποτελεί η Ήπειρος και το βόρειο Ιόνιο, όπου η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 34 με 36 βαθμούς.

Η πτώση της θερμοκρασίας θα επεκταθεί σταδιακά στο υπόλοιπο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, οπότε οι μέγιστες στις περισσότερες περιοχές δεν θα ξεπερνούν τους 33 με 34 βαθμούς. 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!