Επιστροφή στα γήπεδα για τον Α.Ο. Πενταλόφου – Οι πρώτες κινήσεις!

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια ο ιστορικός σύλλογος επιστρέφει στα τοπικά γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να επαναδραστηριοποιηθεί ένα από τα ιστορικά σωματεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας που απέχει περίπου δυο χρόνια από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα όταν και αποχώρησε μεσούσης της σεζόν την περίοδο 2014-2015.

Έτσι, στο Πεντάλοφο ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις προκειμένου να συμμετάσχει η ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΝΑ. Συγκεκριμένα, την πρωτοβουλία των κινήσεων για την ανασύσταση του ποδοσφαιρικού σωματείου έχει αναλάβει ο πρώην πρόεδρος του Τρικάρδου Κατοχής, Σταμάτης Γιαννιώτης, ο οποίος κατάφερε να ενεργοποιήσει ανθρώπους-κλειδιά με τεράστια παρακαταθήκη στον ΑΟΠ. Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πενταλόφου απαρτίζεται από τους εξής: Γιώργος Μαζαράκης, Σταμάτης Γιαννιώτης, Δημήτρης Σταθελάκης, Γιώργος Κατσούλας, Βασίλης Ξύστρας, Θανάσης Μπίκας.

Τέλος, στον ΑΟΠ έχει ξεκινήσει δειλά δειλά ο προγραμματισμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν και ήδη στη θέση του προπονητή “έκλεισε” ο πολυνίκης και μπαρουτοκαπνισμένος Αριστοτέλης Μεταξούλης, ενώ στη θέση του γυμναστή ο πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, Παναγιώτης Γαρμπής. Πλέον, οι ιθύνοντες του σωματείου μαζί με τον προπονητή έχουν ξεκινήσει την προσέγγιση ποδοσφαιριστών από τα γύρω χωριά και την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.