Loading...

Από το Αγρίνιο ξεκινά η νέα εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο πρώην παίκτης του Survivor και η νέα καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ κάνουν μια πρώτη στάση στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 19.00 κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, η νέα εκπομπή με παρουσιαστή τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, ανατίθεται η αποστολή «Μίλα μου για καλοκαίρια». Για να βρει απαντήσεις στην έρευνα του ο Στέλιος, θα ταξιδέψει ως το Αγρίνιο, όπου θα μετατρέψει την αυλή ενός σπιτιού, στο κέντρο της πόλης, σε παραλία. Θα προσπαθήσει να μάθει από 5χρονους ειδήμονες, γιατί οι περισσότεροι γάμοι γίνονται το καλοκαίρι. Θα ζητήσει από τουρίστες να δοκιμάσουν το πικάντικο τζατζίκι της γιαγιάς του και θα επιδιώξει να μάθει από ανυποψίαστους πελάτες ενός μανάβικου, ποια είναι η μεγαλύτερη θερμοκρασία που καταγράφηκε ποτέ στην Ελλάδα.

Την παραλία του Santo Stelio, με αέρα Άγιου Δομίνικου επισκέπτεται η Σάρα Εσκενάζυ από το Survivor. Απαντάει σε ερωτήσεις, που μόνο ένας συμπαίκτης της θα ήξερε να θέσει ενώ υποβάλλεται στην δοκιμασία του φλαμίνγκο! Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος λύνει όλες τις καλοκαιρινές καιρικές απορίες ενώ η Εβελίνα Νικόλιζα σε ένα special unplugged ερμηνεύει το «Despasito», την επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση του σταθμού τονίζει χαρακτηριστικά: «Αυτό το καλοκαίρι, αφήνουμε οριστικά τις αμμουδιές του Santo Domingo (Άγιος Δομίνικος) και προσγειωνόμαστε στην παραλία του Santo Stelio!
Εκεί, ο Στέλιος Χανταμπάκης στήνει το τροχόσπιτο του κι ετοιμάζεται για την πιο ανατρεπτική εκπομπή του καλοκαιριού. Κάθε Κυριακή στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αποστολή του είναι να εξερευνήσει το θέμα της εβδομάδας. Θα αναζητήσει απαντήσεις από παιδιά …θαύματα αλλά και από ανυποψίαστους πελάτες, στους οποίους θα προσφέρει για τη βοήθεια τους, τα ψώνια της ημέρας. Θα ξεσηκώσει στο δρόμο περαστικούς και θα οργώσει πόλεις ανά την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πιο αναπάντεχες επιθυμίες.

Το trailer





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!