Loading...

Οι Οινιάδες έδειξαν το «πρόσωπο» τους στη συγκέντρωση του Σταύρου Καραγκούνη


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το δημαρχείο του παλιού Δήμου Οινιάδων στο Νεοχώρι γέμισε ασφυκτικά χθες από Οινιαδίτες που πήγαν για να ακούσουν την ομιλία του Νιοχωρίτη υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σταύρου Καραγκούνη.

Το βασικό χαρακτηριστικό του κόσμου ήταν οτι το 95% ήταν από τα χωριά των Οινιαδών και μόλις το 5% από το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό και το Αγρίνιο.

Φίλοι και φίλες του Σταύρου Καραγκούνη από Νεοχώρι, Μαγούλα, Κατοχή, Μάστρου, Γουριά, Πεντάλοφο και Λεσίνι, έδωσαν βροντερό παρών χειροκροτώντας πολλές φορές τον ομιλητή, που ένιωθαν δικό τους άνθρωπο.

Ο Σταύρος Καραγκούνης επέλεξε να μιλήσει χωρίς γραπτό κείμενο γιατί όπως είπε “δε μπορεί να μιλήσει από γραπτό κείμενο στους συγχωριανούς του, στους φίλους του, στην οικογένειά του. Μιλάω από την καρδιά μου απέναντί σας“, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αναφέρθηκε στην αξία του κάμπου της περιοχής, στους νέους αγρότες, στη δημοκρατική ιστορία και στους αγώνες του λαού των Οινιαδών ενάντια στα πετροχημικά.

Η υποδοχή του κόσμου και η συμμετοχή του στην εκδήλωση παρά τον κακό καιρό επιβεβαίωσαν την εξαιρετική σχέση του Σταύρου Καραγκούνη με τον κόσμο της περιοχής των Οινιάδων.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!