Loading...

Δυναμικό παρών της Αιτωλοακαρνανίας στο 3ο συμβούλιο των ΑΝΕΛ


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με έντονο άρωμα Αιτωλοακαρνανίας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Εθνικού Συμβουλίου.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, φαίνεται ότι ο νόμος μας θα δώσει δυναμικό παρών και έντονο άρωμα στη νέα σύνθεση του οργάνου.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Αιτωλοακαρνανία και νυν Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Ευθύμιος Δρόσος, ο οποίος αποτελεί και την επίσημη πρόταση του Προέδρου Πάνου Καμμένου, για τη θέση του Γραμματέα του Κινήματος, εξελέγη δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του Λεκανοπεδίου.

Ο Συντονιστής του Νομού, Κωνσταντίνος Ντούπης, αλλά και ο Υπεύθυνος Τύπου της Συντονιστικής, Μιχαλάτος Παναγιώτης εκλέχθηκαν με χαρακτηριστική άνεση.

Ο Κωνσταντίνος Ντούπης μάλιστα, βρίσκεται μεταξύ των πρώτων είκοσι πανελλαδικά.

Εκτός των προαναφερομένων όμως και άλλοι Αιτωλοακαρνάνες, που υπηρετούν το Κίνημα από τις Συντονιστικές Επιτροπές άλλων περιφερειών, κατόρθωσαν να εκλεγούν.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τριανταφύλλου Σπυρίδων, Καρβούνης Αλέξανδρος, Ζέρης Παντελής, Σταθόπουλος Χρήστος και Ζησιμόπουλος Δημήτριος, αποτελούν μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και αναμένεται να ενδυναμώσουν τη φωνή του τόπου.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!