Loading...

Δυναμική παρουσία από τους Αγρινιώτες στη Λιβαδειά (photos)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το iAitoloakarnania.gr ταξίδεψε στην Λιβαδειά για τον εκτός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού. Δείτε εικόνες από την αγρινιώτικη απόβαση…

Με την ενθερμη συμπαράσταση περίπου 200 φιλάθλων από το Αγρίνιο αγωνίστηκε στη Λιβαδειά ο Παναιτωλικός που ηττήθηκε με 2-1 και δεν κατάφερε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, αλλά και να κρατηθεί στην πρώτη πεντάδα.

Για του λόγου το αληθές, η αγρινιώτικη κερκίδα δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά συνθήματα για την ομάδα «σβήνωντας» τους λιγοστούς Λιβαδειώτες που ήταν διάσπαρτοι στα καθισματα του Δημοτικού Σταδίου.

Κατά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Παναιτωλικού απωθεώθηκαν από τους εκδρομείς παρά την ήττα όπου και ακούστηκαν συνθήματα κατά του ΠΑΣ Γιάννινα που θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Αγρίνιο για το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας που, από τις λίγες φορές, θα κρίνει ίσως την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το  φακό του iAitoloakarnania.gr

dsc_0896 dsc_0900 dsc_0904 dsc_0905 dsc_0918 dsc_0919 dsc_0922 dsc_0927 dsc_0932





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!